• 23.06.2016, 12:37

Et must for å holde barna tørr


På Søndagen var vi på Søndagstur sammens med tante Marty på Ladestien. Vi gikk en laaang tur, med lillesøster i vogna, og storebror tuslet ved siden av. Været var slik det alltid er i Trondheim på sommeren; vått og surt. Derfor kledde vi lillesøster i krabbeavderen, for da er hun garantert å holde seg tørr enten hun krabber rundt på lekeplassen eller stranden. 

Tidligere har vi brukt fotposer på henne, men de faller så lett av. Derfor er jeg utrolig glad vi nå endelig har krabbevaderen i hus. Da slipper hun å miste fotposene, og bli kald på beina. Nå holder hun seg tørr uansett om hun krabber rundt på den våte stranda. Kunne ikke vært mer fornøyd. Krabbevaderen finnes i mange forskjellige farger, og i flere forskjellige størrelser. Utvalget kan du se her. 

Etter å ha tuslet rundt i en times tid tok vi turen nede på stranden. Der fant jeg leire, ordentlig rein leire. Og da måtte jeg selvfølgelig kjenne på herligheten. Hahha, leire er jo helt fantastisk. Men det tok sin tid å vaske av, brukte over 5 minutter og fortsatt var jeg ikke ordentlig ren. 
#Barnevaderen #krabbevaderen #lindajohnsen #supermuminheels 

Supermuminheels: Linda Johnsen

Bloggen min er en livsstilsblogg, hvor jeg blogger om skjønnhet, shopping, økonomi, mammalivet og alt annet som interesserer meg:)

Search

Bloggdesign

hits